Cursors

~denizbahcesi~

HOŞGELDİNİZ!!!! ~~~~~~~~~~~~~~ :)

Tuesday, May 08, 2007

İzmiiiiirrrr :=)


Cuma akşamı yola cıkmamız gerekıyordu.Fakat Kocişş çok hasta olarak eve geldi.Dışarıda midesi çok rahatsız olmuş,ateşi çıkmış eve geldığınde titriyordu.Ben ıslak havlu yapayım eklem yerlerıne koyayım dedım ama baktım olmayacak hemen kaldırdım onu acile götürdüm.Dr 10 tane iğne verdi.Onu hiç bu kadar hasta görmemıstım.Allah daha beterınden korusun.

Haftasonu İzmirdeydık.Hava çoooookkkkkkkkkk sıcaktı.Cumartesi akşamı üniversiteden arkadaşım Ö.ve erkek arkadaşı ile yemeğe çıktık.F.Altay meydanındaki eski Levent Yat Marina nın yenilenmıs restoranı Sipari ye gittik.Deniz kenarında bir mekandı dısarıda oturduk. Beyler dev ekrana dogru oturdular bjk-fb macını izlemek için bizde Ö.ile hasret giderdik.Söylemesi ayıp neler neler yedik denize ait.MııMMmmmıııımmıımm........ muhteşemdi.Ama deniz ürünlerine aşık bır ınsan olunca ben herseyı yemek ,herseyden tadmak isteyınce midem gece fenalıklar gecırdı.Sanırım birde deniz kenarında farkında olmadan üşüdüm.Iğğğğğyy bidaha asla o kadar çok yemeyeceğim.

Ertesi gün alışverişle geçti.Yorulduk ama çok güzel bır haftasonuydu.
Hava bugun hem cok sıcak hem kapalı.Kardeşimin düğününe çok az kaldı.Ama ne yazıkki düğün günü yağmur yağacakmış.Çok üzüldüm.Çok güzel şekilde bir atlatsak şu düğün olayını çok mutlu olucam.

6 Comments:

Blogger Annelog Atölye said...

Yıllar oldu İzmir'e gitmeyeli, restoranı birgün gidebilme ihtimaline karşılık not ettim:)

Tuesday, May 08, 2007 5:33:00 PM  
Blogger kumralada said...

çok özendim bende istiyorum bendee:)
izmiri özledim gene ...
kardeşinin düğünü içinde sıkma canını,bu meteorolojinin işi belli olmaz,bi bakarsın günlük güneşlik oluverir aşıkların hatrına:)

Tuesday, May 08, 2007 8:59:00 PM  
Blogger Blog Sahibesi said...

Aquacım hem izmire geliyosun hem de bana haber vermiyosun. Bak bunu saymıyorum :)

Wednesday, May 09, 2007 11:50:00 AM  
Blogger Serra said...

gecmi$ oLsun e$ine.. oh izmir`e gitmi$siniz, ma$allah. ben de gitmek iStiorum bu yazzz :)

~Serra

Thursday, May 10, 2007 3:36:00 PM  
Blogger Noni said...

Dönmediniz mi hala?

Wednesday, May 16, 2007 2:03:00 PM  
Blogger nilly said...

Gecmis olsun. Izmir'i bende severim. Gerci kucuklugumun hatiralari vardir orada. Biz Gumuldur'de bir tanidiklarin limon agaclarinin arasinda olusturduklari pansiyon-motel arasi bir yerlerine gider kalirdik. Alman turistleri bol oldugu zamanlard. Ilk yabanci arkadasim dilini bilmesemde Alman bir kiz olmustu. O Almanca, en Turkce konussakda anlasiyorduk iste bir sekilde :)

Wednesday, May 16, 2007 11:46:00 PM  

Post a Comment

<< Home


Name:
Location: medi.& agean sea :), Türkiye

Hiçbir resim ve yazı izinsiz kullanılamaz!

Powered by Blogger

adopt your own virtual pet!