Cursors

~denizbahcesi~

HOŞGELDİNİZ!!!! ~~~~~~~~~~~~~~ :)

Wednesday, March 28, 2007

Kardeş Düğününe Kıyafet Aranıyor (ACİL)


Kardeşim evleniyor demiştimya ben hala kıyafet bulamadım.Gülsenın dizide giydiği bu kıyafet ne marka acaba ?Bilen varsa söylesin............!!!Güzel bıseye benzıyor amaaaaaaaaannn daha nasıl bısey ıstedıgıme bıle karar veremedım.Bu arada Avrupa Yakasını cok sevıyorum .Bu aksamda var :) Yoksa bugun maç mı vardı?öffffff.....Kocişş Denizliye fuara gitti.Akşama gelecek inşallah.O yokken iyi arkadaş olurdu bana.

SAATLER


Saatler ileri alındıya benım düzenım şaştı.zaman yetmıyo gıbı gelıyo sacma ama bılıyorum.1 ay sonra 2 sınava gırıcem arkararkaya ondan da olabılır iş cok yorucu gelıyor nıyeyse halsızım uykum var ama gecelerıde heme uyuyamıyorum.
Kardeşim 12 mayısta evlenıyor.Umarım hersey gonlune gore olur.Onun alısverıslerı ıcın işten sonra 2saat topuklu ayakkabıyla gezdım öldüm yorgunluktan.
Resim memleketimden bır kesit.Bahar geldi.

Friday, March 23, 2007

RUTİN



Kocişş yine Bodrumdaydı.Sevmiyorum bu gitmeleri.Eskisi kadarda koymuyor artık aslında insan herşeye alışıyor.Bu resmi haftasonu çektim.Kocişş eski bir iskelenin üstünde cola içiyor.Yanımızda benım kuzen Can da vardı.Güzeldi...

Okul çok yoğundu bu hafta.Ben bu sene izci oldum okulda daha dogrusu müdür bey izci yaptı beni.Yarın çöp toplayacagım küçük izcilerle !Ne kadar hoş bir haftasonu aktivitesi değil mi?Birde öğretmenler az çalışıyor derler kim haftasonu bedavaya çöp topluyor bakın ben :=)

Ben yine hasta oldum bu hafta ya... agzımburnum tıkalı.iyileşmek istiyorum cok zor oluyor burnum tıkalıyken ders anlatmak,uyumak.

Monday, March 19, 2007

:=(

İNSANIN HAYATTA EN SEVDİĞİ KİŞİ AYNI ZAMANDA EN NEFRET ETTİĞİ KİŞİ OLABİLİR Mİ?

Wednesday, March 14, 2007

Yok mu sesimi duyan?



Yaz gelsin artık,tatile girelim sıkıldım bennnnnnnn!Sadece
gezip tozasım var.Öğrencilerde yaydılar iyice bahar geldi
diye.Özellikle 8 ler!
Arkadaslarım 1 1 doguruyorlar.AS.nın kızı oldu,Çİ.in de kızı
oldu,BE.in oğlu oldu :) bense hala laylalyloooooommm
haldeyım.

Saturday, March 10, 2007

:(

BU HALDEYİM NE YAZIK Kİ...

Wednesday, March 07, 2007

HASTALIK&RAPOR

Image hosting

Rapor aldım hastayım sesım bıle zor cıkıyor .Öğrencilerden kaptım yine mikrobu.Nefes alırken bıle zorlanıyorum.

Friday, March 02, 2007

CUMA


Yorucu bir haftaydı.Okulumuza geçen seneki gibi ilköğretim genel müdürü ziyarete gelecekti bugün ama gelmedı.Bu sene bizi es geçtiler sanırım.O kadar da hazırlık yapılmıştı oysa ki...Toplantımızda vardı bugün cok yorulduk.Sonra teyzeme gittim kuzenlerimle hasret giderdim.

Dün yeni açılan bir kuaföre föne gittim amaaaaan kuaförüm duymasın zira ihanet etmiş gibi hissediyorum kendımı ona :) Kocişş çok beğendi saçımı genelde farketmezdi.


Kocişş Bodrumdaydı ben annemlerde kaldım bırkac gun.Çok özledim onu ama insan sürekli ayrı kalınca alısıyormus bunuda ögrendım artık.Tv de yenı bır dızi baslamıs Tugba Ünsal oynuyor adam benım Kocıss gıbı sureklı ıs gezısıne gıdıyor megersem adamın 2 aılesı 2 karısı varmıs falan Kocişş yokken bunu ızledım bı de dusunun yanı durumumu !!!!???? :)) Allah Korusun Yarabbbiiimmmmm.....!!!!Allah ayırmasın.
2004den beri aldıgım Homeart Dergisine abone oldum yanında bır dergınınde 6 aylık bedava abonelıgını verıyorlardı.Evde olmayınca kargoya gıtmek gerekıyor ve ogrendım kı 2 dergı ayrı ayrı gelıyormuş.Kötü olmus ya Kocişşe de dergiler gelıyor kargocuyla kanki olucaz bu gidişle.



Name:
Location: medi.& agean sea :), Türkiye

Hiçbir resim ve yazı izinsiz kullanılamaz!

Powered by Blogger

adopt your own virtual pet!