Cursors

~denizbahcesi~

HOŞGELDİNİZ!!!! ~~~~~~~~~~~~~~ :)

Saturday, January 27, 2007

YARIYIL

image hosting file Bugün karneleri verdik.Benim sınıftan 7 takdır 6 teşekkür var.34 kişiler!!!!Çok çalışkan değiller yani.TATİLLLLLLLLLLL GEEEEEEEEEELDİİİ!!!Çok mutluyum.Okuldan sonra Ceydiye gittim.Pasta götürdüm ona yedik aldık kiloları.Sonra Kocişşle bulustum yemek yedik dısarıda.
3-4 gün önce yeni ev yaptıran arkadaslarımıza gittik.Projelerını Kocişş çizmişti.Ev çok büyük çok güzel havuzlu.Fakat semti kötü ama güzel bir manzaraya sahip.Ev sahibesi benim mutfagı cok beğenmişti aynı renk yaptırmıs.Allah bizede öyle müstakil ,havuzlu,deniz manzaralı villalar nasip eder inşallah :)

Wednesday, January 24, 2007

ÖĞRENCİM

Friendster images Gecen sene mezun olan çok güzel bır kız ogrencım vardı.Annesı uyusturucu bagımlısıydı.Baba nerde bılmıyorduk.Bugun duydum evlenmıs ve 8 aylık hamıleymıs.Henüz 14 yaşında.Bazı insanlar ne kadar şanslı bazıları ne kadar bahtsız.Hayat çok adaletsiz!!!!!!!

Monday, January 22, 2007

PAZAR GEZİSİ





Pazar günü 6 kişi pikniğe gittik.11:00 de piknik yerindeydik ve bizden başka kimse yoktu koyda.Gittigimiz yer yazın denıze gırılebılen kısın piknik yapılabılen parayla girilen bir koy.Sahilde köşkler var onların en güneş görenine oturduk mangal yaptık.Ben sabah erken kalkıp mantarlı bır salata yapmıstım.İskele resmindeki ayaklar ve el Kocişşe ait balık tutmaya çalışıyor :) İskele cok eskıydı cok sallanıyordu.Gurubumuzda Kocişş hariç herkes öğretmendi.Biri benim çocukluk arkadasım Ceydi idi.Yemekten sonra biz 3 bayan ögretmen salıncaklarda sallandık cok eglencelıydı öğrencıler bızı böyle görseler bılmıyorum ne düşünürlerdi.Piknikten sonra sehrin taaaaaaaaaaaa ... öbür ucundakı bowling salonuna gittik.Ben kızların 1.si oldum.Ama bundan süper oynadıgım sonucu cıkmasın yıllardır oynamama ragmen hala dısarı atabılen bır ınsanım.Zaten puanım 100 du dersem anlarsınız basarı sevıyemı :)) Oyundan sonra oradakı sahılde gezınırken liseden sınıf arkadasımız Volkiyi gördük.Viyanaya yerlesmıs evlenmıstı. 8-9 senedır görmuyordum kendısını.Nasıl yaslanmısmıyız dedık: Kocalarınızda var sımdı ama yooo fıstık gibisiniz dedi :)
Aksam öyle cok yorulmusumki Buzda Dansı izlerken uyuyakalmısım.





Saturday, January 20, 2007

love

Friendster
aqua: Merak ediyorum ilişkileri bizimle aynı zamanda baslayanların hepsi hala bizim gibi mi?

Kocişş:Bizim kadar ... mı?Hiç zannetmiyorum :)

Thursday, January 18, 2007

AŞK VE ÖLÜM



Bu şarkıya taktım bu aralar.http://asliknrc.blogspot.com/2006_08_01_asliknrc_archive.html Aslı'nın sitesinde karsılastım en son.THE NOTEBOOK filmindeymiş.Youtube da filmin videolarını izledim.Ne kadar çok öpüşme sahnesi var filmde.Zaten sonunda 2 basrol oyuncusu gercek hayatlarında da sevgılı olmuslar. :) Buramburam aşk kokan bir filme benziyor tam benlik :)))))) Buaralar bana bişeyler olddu zaten gezegenlerdenmidir nedir aşkaşkaşk haldeyim Kocişşe 50000.... kez aşık oldum :=)

Aradım bu filmi izleyeyim diye bulamadım. İnternettede hep tükenmiş.Yarıyıl tatilinde İzmire gidicem umarım orada bulurum.
Dün gece Blondynin dedesi öldü.(daha önce Blondyden bahsetmıstım o benım ne senle ne de sensız formatında kı cocukluk arkadasım)Çok üzüldüm.Bekleniyordu artık ben bile hissetmiştim öleceğini ama insan yinede üzülüyor.79 bence ölmek için erken bir yaş kim ne derse desin!!!!!!!

Wednesday, January 17, 2007

HERO

Kocişşş benim ''hero''m !!!!!!! :)
Bu şarkıyı hep sevmişimdir siz de sevin!

Friday, January 12, 2007

BEBİŞŞŞŞŞ

Çalıştığım okulda dikkat ettim 30-40 yaş arasındakilerin hep bir kızı bir oğlu var.Konuşurken olay açığa çıktı.Bunların çoğu ''çin takvimi'' olayını dikkate almış.Ben hep duyardım bu takvimi ama çoğu kez fasafiso gibi gelirdi.Olayın mantığı ne acaba düzenli yumurtlamayla ilgili heralde ama!!??!
blog layouts Friendster

Tuesday, January 09, 2007

AKLIMDAN GEÇENLER

HAVA ÇOK SOĞUK
KOCİŞŞ AZÖNCE BODRUMDAN DÖNDÜ :) ÖZLEDİM ONU.
CANIM SIKKIN
İNSANLAR ELLERİNDEKİNİN DEĞERİNİ KAYBETMEDEN BİLMİYOR
İZMİRİ ÇOOOOOOKKKKK ÖZLEDİM
AZ SONRA CANLICANLI VARMIS SUNUCU NASIL BIR DEKOLTE KIYAFET GİYECEK BAKALIM ;)
İNSAN BÜYÜDÜKÇE HAYATTAN NE İSTEDİĞİNİ DAHA İYİ ANLIYOR
ŞİMDİKİ AKLIMIZ 3-5 YIL ÖNCE OLSAYDI HAYATIMIZ DAHA FARKLI OLURMUYDU ACABA YOKSA YASADIGIMIZ KADER Mİ?
ÖZGE Yİ ÖZLEDİM
KARİDES,SARIMSAKLI YOĞURTLU CEVİZLİ KEREVİZ MEZESİ,MİDYE,YENGEÇ,AHTAPOT YİYESİM VAR.KARİDESLER YA JUMBO YA DA KING SIZE LÜTFEEEEN
MİLLİ PİYANGO BANA ÇIKSIN BUGUN KI CEKILISE BILETIM VARDA
SABAH ERKEN KALKMALIYIM ÇOK ÇALIŞMALIYIM KARNE DÖNEMİNE COK AZ KALDI SIK DİŞİNİ

Sunday, January 07, 2007

BUNALIM







Dün Kocişşin yeğenini çizgi filme götürdüm.Kendisi 5 yasında.Sinemada cok uslu durdu canım benim.FARE ŞEHRİ(Flushed Away) ne gittik.http://www.flushedaway.com Çok güzel bir internet sitesi var.Ben izlerken çok eğlendim.Daha önce bahsetmişimdir ben tek başıma da çizgi filmlere giderim.Sülükler çok şekerdi.Çığlık atmaları ve kaçmaya çalışmaları özellikle süperdi.Sinemadan sonra görümcem eşiyle geldi Özsüte gittik beraber.Kocişş de dahil oldu bize işten çıkınca.Yemeği dışarıda yedik.O sırada İstanbuldayken beraber Wagamama ya gittiğimiz arkadasımız buralardaydı onlarıda cagırdık.Orada beraber olusumuz yetmedi onları ve Kocişşin iş yerinden başka bir çifti eve çağırdık.Aksam evde yedik-içtik-güldük.Seviyorum onları.
(Bu aralar aklım çok karışık hayat büyüdükçe zorlaşıyor arapsaçına dönüyor öfffffff geleceğimle ilgili en doğru kararları vermeye çalışıyorum ne yapıcam bilmiyorum ben dogru davranmaya calıstıkca hersey bırbırıne karısıyor karar verdım herseyi artık saldım cayıra mevlam kayıra!ugrasamayacagım)

Thursday, January 04, 2007

YILLAR GEÇİYOR




2006 nın son gününde sülalecek ortanca teyzemın evindeydik(annemler 9 kardeş bu arada ;=) ) Şehir dışından kuzenlerim geldiler.Çok eğlendik,özlem giderdik.Yeni yıla girdikten sonra kardesım-nişanlısı ben Kocişş bir bara gittik.Ama cabuk uykumuz geldı çok kalmadık.
Görümcemler burda oldukları için son birkac gündür beraberiz.Dün de bize kahvaltıya geldiler.
Salı günü annemin köyüne gittik.Annemlerin oradaki tarlaya 2 sene önce diktikleri zeytin ağaçlarını ilk kez gördük.Kocaman olmuşlar.Çok lezzetli bir geçöğle yemeği yedik köyde daha sonra.Yolun çoğu çamur oldugu için ayakkabılarımız berbat şekilde çamur oldular. Yol olan resim zeytin tarlasına giden yolun resmi.2.resim de zeytin ağaçları.
Okul başladı bugün.4 saat dersim vardı.Çok yağmur yağdı .5.sınıfların çatısı su akıtıyordu.Benim başıma da damladı.Karne verip yarıyıl tatiline girmemize çok az kaldı.Çok yoğunum o kadar çok yapılacak iş okunacak-yapılacak yazılı&ödev varki ya... Şu öğretmenlik sadece öğretmenlikten eğitimcilikten ibaret olsa diğer normal memurlar gibi çoooooooooooook evrak işimiz olmasa ne güzel olurdu.Evraktan kastim yazılı-ödev değil,diğer yaptığımız kağit işleri.
Bunu yazarken Show tv de Doktorlar adında bir dizi var.Başrolde şarkıcı Kutsi oynuyor.Kutsi ünlü olmadan önce bizim burda bir barda çalardı.O yüzden oynadığı rol bana hiç inandırıcı gelmedi.Güzel bir diziye benziyor ama benim doktorlarla ilgili iyi anılarım olmadıgı için bana itici geldi sanırım.
Evde yalnızım Kocişş dışarıda. Mutsuzum :(


Name:
Location: medi.& agean sea :), Türkiye

Hiçbir resim ve yazı izinsiz kullanılamaz!

Powered by Blogger

adopt your own virtual pet!