Cursors

~denizbahcesi~

HOŞGELDİNİZ!!!! ~~~~~~~~~~~~~~ :)

Tuesday, October 31, 2006

Hava kapalı

myspace layout Havalar 2 gündür çok bozuk buralarda. Bu durum da bende evden çıkmama isteği yaratıyor.Ama işe gitmek zorundayız napalım ekmek parası ;P Sağ tarafımda ki ağrı hafifledi denilebilir ama hala gecmedı.Sabahları kalkınca aynı yer şiddetli şekilde ağrıyor ama sonra cok hafıflıyor.Ama her sabah aynı şey bıktım.
29 Ekim günü Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak için sabah 08:30 da okuldaydım.Biz merkez okul olmamıza ragmen stada uzagız diye köy okulları gibi okulumuzun bahcesın de kutluyoruz bayramlarımızı.Gecmıs Cumhuriyet Bayramımız hepimizin kutlu olsun.Sayın Cumhurbaskanımızın görev süresinin bitiyor olması ve son Cumhuriyet Bayramına katılmıs olması üzüyor beni.Benim için çok güvenilir bir cumhurbaşkanıydı.Gazetecilerin ''daha nice bayramlara Sayın Cumhurbaşkanım'' demesine ''Bu sene Semra hanımla bayram kutlaması sırasın da cok üşüdük seneye gelmeyi düşünmüyoruz ''diye cevap vermesı mayıs da görev süresinin dolacagını hatırlattıgı için benı hem güldürdü hem de hüzünlendirdi.
THYda ki indirim olayından yararlanabılırmıyım dıye sordum acentaya bıyerı arayıp sorcaklarmıs bugun ya da yarın bellı olacak dıyorlar ama benım umudum yok pek :/
Pazar günü benım cocukluk arkadasım kı o da benım gıbı ingilizce öğretmeni ve onun eşi beraber takıldık. Buralara yenı acılan süper denız manzaralı bır mekan da yemek yedik.Sonra Kocişşle onun eşi biryerlere maç izlemeye gittiler biz ev de kalıp dedikodu yaptık eskılerden konustuk eskı fotograflarımıza bakıp gülüştük.
Dün okula gittim.Akşam benım annemlere yemege gittik.6 gündür görmüyordum onları cunku Kocişşin ablası burdaydı.Onlarla takılıyorduk.Özlemısım iyi geldi.

Saturday, October 28, 2006

Bayram Bitti & THY

Bayram tatilin de görümcem eşi ve çocuğu buraya geldikleri için biz de hiçbir yere gitmedik.Hala burdalar.Onlarla takılıyoruz Kocişş de ablasıyla yeğeniyle hasret gideriyor.Bayram güzeldi.Bolbol şeker,çikolata,tatlı yedik-içtik.Akrabalarımızı ziyaret ettik,her aksam baska bır bayram sofrasın da sülalecek yemek yedik,sinemaya gittik HOKKABAZ ve SINAV filmlerine.Hokkabazı beğendim.En azından sonunu tahmin etme şansın az bir film.Güldük ayrıca :) eee bır sınema izleyicisi Cem Yılmaz dan daha ne ister ki ;P
''Sınav'' ın hedef kitlesi değildim sanırım.Salon 17-18 ergen kaynıyordu ve hepsi bayıldı filme.Komik olmasına komik bir film de bana çookkk karanlık geldi.Ruhum sıkıldı.Jean Claude Van Damme o yaşına rağmen hala hoş bir adam !
Bugun moralım cok bozuk.THY dan 23-26 kasım ıcın bılet aldım İstanbul a .Bıletlerı ayın 25 inde aldım.Ayın 27 de THY 24-30 kasım için öğretmenlere ki o ben oluyorum, %50 indirim kampanyası baslatmıs.Ben aldım kredı kartıyla ödedim bile ühhhhhhhhhhhüüü :((( ne bahtsızım ya Rabbim ! Acaba sizce bu saatten sonra indirimden faydalanabılırmıyım?Faydalansam nasıl olcakkı ? kredı kartı odemesını iptal mi edecekler?Gidip acentayla konusacagım bıraz sonra öffff.
26 Ekim babacığımın doğum günüydü.Ben Kocişş annem babam kardeşim ve nişanlısı hep beraber yemeğe oradan da tatlı yemeye gittik.Babam tam 56 oldu!!! Allah ona cooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk uzuuuuunn ömürler versin.Onu çok seviyorum.
Son 6 gündür sağ tarafım cok agrıyor.Hafıf hafıf gecmeye basladı aslında.İlk 3-4 gün sabahları sag kolumu kaldıramıyordum bıle cok acıyordu.Süt kutusunu bıle kaldıramıyordum dusunun.Dün hafiflemeseydi sevk almıstım dr ye gitmek için hafıfleyınce gıtmedım.Umarım hata yapmamısımdır gıtmemekle.Gecsın artık Allahım ne olur !!!!!

Tuesday, October 24, 2006

ŞEKER BAYRAMI


TÜM ŞEKERLERİN ŞEKER BAYRAMI KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNN
!!!!!!!!!! :)

Friday, October 20, 2006

Sezon ve Mekanlar




Bu fotograflar benim buralarda ki en sevdiğim yazlık mekana ait.Burada cok süper ,aşırı doyurucu porsiyonlar da yemekler yiyebilir,degişik şeyler içebilir,süper tatlılar tadabilir,güzel müzikler dinleyebilir, yemek sırasın da istersen maç istersen deniz-mehtap manzarası ya da açık mutfakta ki aşçıları izleyebilir,23,30-00,00 dan sonra bar ortamı gibi takılabilirsin.Personeli cok cana yakın ve profesyoneldir.Ama mekanın tek kötü yanı her yıl kasım başı kapanır.Ben de tüm kış yaz gelse de gitsem şunları-bunları yesem mmmm... diye hayaller kurarım.Yine sezon sonu geldı birsürü sevdiğim yer kapanıyor.Bu yüzden yılın bu zamanını pek sevmiyorum :( (fotografta Kocişşi başlangıçlara saldırırken görüyorsunuz ;)) )

Monday, October 16, 2006

ANKARA

Ankara ya ilk gidişim 2001 Kasımındaydı.KPDS sınavı için kuzenımın yanına gitmiştim.O zamanlar üniversite son sınıfta okuyor İzmir de yasıyordum.Çok begenmıstım Ankarayı.Cuma gecesi Kocişş ve onun baglı bulundugu mühendisler odasıyla bırlıkte Ankaraya dogru yola cıktık.Ankara da tüm odaların katılacagı bir miting vardı onun ıcın gıttık.Benim gidiş amacım alışverişti tabii ki.İki geceyi otobüste gecirdik.Çok yorucuydu ama çok da eglendık.Ankara bizim buralara göre cok soguuuukkkk ve kasvetlıydı.Hava açısından bakarsak bizim burası Hawaii ise orası Kanada gibiydi.Lahana gibi giyindim katkat!Kocişşler yürüyüşe gidince ben de sogukta ne yapayım tabiiki eski Migros simdi ki adı ANKAMALL olan alışveriş merkezine gittim.İlk geldiğim de gelmıstım buraya ama yeni hali cok büyük olmus.Sonra Kocişş de metroya atladı geldı yanıma hemencik.Seferi oldugumuz için oruc tutamadık .(seferi de ne komık bır kelıme di mi ? :)) ) Orada Subtitle adında ki mekan da yemek yedik ferah bir yerdi hosuma gitti.Cok yorgun oldugum ıcın kendımı alısverıse veremedım sonra da nıye daha cok sey alamadım yaa.... dıye uzuldum.Sadece Marks &Spencer dan 2 adet ürün ve Mango dan bol dökümlü dar jeanlerimle giymek için bir kazak -süveter arası ''bişey'' :) aldım.Kocişşe Pull&Bear dan mont aldık.Kocişş bu magazayı görünce ''aaaa aynı erkeklerın Mangosu gibi '' :))) dedi cunku kasada ellerınde 3-5 parcayla bekleyen erkeklerden olusan cok uzun bır kuyruk vardı.Zaten bu markada ya aynı grubun malı ya da sadece baska bır ispanyol markası.Sonra Mudodan Kocişşe bir t-shirt ve mutfagımıza yamuk bardaklardan aldık.Görmüşsünüzdür her iki tarafa dogrudada Pizza kulesı gıbı egık durabılen bardaklardan.D&R dan bişeyler aldık ve dönus saatımız gelmıstı zaten.Otobüs de 2 film izledik.İkisi de cok ıyıydı.Afyon İkbal de mola verdik. Orada masaj koltukları vardı 1 YTL ye calısan .Eve kesınlıkle almaya karar verdım.Ne mucızevı sekılde rahatlatıyor ınsanları. Otobusde yorulan ınsanlar ıcın ne ıyı dusunmusler.Buraya pazar sabahı donduk.Ucakların tadını alınca boyle uzun yolculuk yapmayalı cok olmustu.Otobus de annemın verdıgı 3 tane otobus yastıgını kullandık hıcbıryerımız agrımadı.Pazar gunu burada hava gunluk guneslıktı.Gezdık,sınemaya gıttık.G-GIRL e.Cok komıktı.Bır kadının kıskanınca neler yapabılecegını cok guzel yansıtmıslar bence :P www.mysuperex.com/ Sezon kapanınca kapanan mekanlardan denız kenarında kı bır ıtalyan lokantasına gıttık iftar acmaya.Bu ay sonu kapatıyorlarmıs uzuldum.Yemekten sonra Kocişş mac ızleyecegı bır cafeye gıttık.Arkadasımızda esıyle gelmıs mac ızlemeye ıyı oldu bız kızlar dedıkodu yaptık Besıktasın macı aldıgı sıralarda.Yorucu ama guzel bır haftasonuydu.

Monday, October 09, 2006

TEKRAR GÜLÜYORUM



Dün bir önce ki postta yazdıgım gıbı agladım agladım hem de 4 saat! Dudaklarım köfte dudaga donduler kıpkırmızı sekılde.Sinirlerimi kontrol etmeyı ne zaman öğrenecegım ben Tanrım???Neyse Allaha şükür gecti gitti halledik sorunu!
Bana yorum yazan zıplayan kedı kızacak ama ben yıne Kocişşle oraya buraya gıttım yazılarıma donucem.Çünkü hayatım bu ne yapayım??? :)
Kocişş geldı .Mutluyum :)) Deniz fotografını 1 hafta once kı pazar gunu oruclu sekılde Kocışşle denıze gıdınce cektım.Hava iyiydi.Sanırım sezonu o gun kapattık.

O gün aldıgımız cipsden bize sahte dövmeler çıktı.Biz de uyguladık :))) cok eglencelıydı!

İş hayatım yorucu gidiyor.Bu seneki ögrencilerim yaramaz degıller.O yönden rahatım.Beni yoran cok ders saatım olması ama ne yapalım gencken saglıklıyken calısmak lazım degıl mı ama ?

Cumartesi cocukluk arkadasım ve onun kızıyla beraberdık.Daha önceki postlarda dogumundan bahsettıgım Ece bebek.Resmen aşık oldum Eceye.İlk görüşüm degıl tabiiki ama baska sehırde yasadıkları ıcın uzun sure olmustu gormeyelı.Cok buyumus cok tatlı olmus.Allah bıze de verır zamanı gelınce inşallah.

Kocişş yokken annemlerde kaldım.Onlarla olmak guzeldı.Dün aksam Kocişşin ailesiyle benim ailemi dısarıya iftar yemegıne davet ettik.Çok eğlenceliydi.Bu aksam da teyzeme gidiyoruz iftara.Büyük bir aileye sahip olmak güzel birsey.Allah herkese versin.

Sunday, October 08, 2006

:...(

Üzgünüm.Önceden bana hiç haketmedıgım halde kötü davranan kişilere sırf arada kıramadıgım biri var diye iyi davranmama, sevmeye calısmama,yapıcı olmaya calısmama ragmen birtürlü yaranamıyorum.Kimse benden yana degıl.En iyisi hiç ugrasmamak tüm köprüleri yıkmakyakmak.İyi olayım dıye verdıgım cabalar hıcbır ıse yaramıyor madem nıye uzuyorum ki kendımı.Ağlıyorum...

Thursday, October 05, 2006


Kocişş iş için Bodruma gitti.Bir ay önce sahilde görüp fotografladıgım bu gemi kadar ''yalnızım'' . Özledim onu :(


Name:
Location: medi.& agean sea :), Türkiye

Hiçbir resim ve yazı izinsiz kullanılamaz!

Powered by Blogger

adopt your own virtual pet!