Cursors

~denizbahcesi~

HOŞGELDİNİZ!!!! ~~~~~~~~~~~~~~ :)

Friday, July 28, 2006

Aqua Teyze Oldum :)

25 yıllık arkadasımın bugun bır kızı olmus.(27 temmuz)
blog O baska bır sehırde yasıyor.cok merak edıyorum nasıl bısey acaba? Gozlerı arkadasıma benzıyormus.neler neler yasadık onunla ve o sımdı bır anne!!!!ben de mecburıyetten ''Aqua Teyze'' :) cok degısık bır duygu yaslanmıs hıssetım kendımı.Ya bız hangı arada ünıversıteye gıttık ,evlendık de cocugumuz oluyor?????Umarım çok güzel bir hayatı olur ve Aqua Teyzesini cok sever !!!!!
Ece dünyaya hoşgeldin !!!


Thursday, July 27, 2006

KANDİL

KANDİLİMİZ KUTLU, TÜM DİLEKLERİMİZ GERÇEK OLSUUUUUUNNN!!!!

TERBİYESİZ KADIN

2 gün önce öğle saatleri kapı caldı.Baktım kim tanıyamadım actım.Karsım da marangozum ve kayınvalıdemle teyzemın ortak arkadası bır kadın!!!Kadınla hıc samımıyetım yok yolda gorse selam bıle vermez.Kadın benım yaptırdıgım mutfagın methını marangozdan duymus da bakmaya gelmiş,hem de hıc aramadan.Adımı bıle bılmıyor sureklı bana kardesımın adıyla hıtap edıyor.Daldı içeri ev de normal duzeyde bır dagınıklık mevcut.Ama bana geldı gelenler.Kadın heryerlerı '' acıyorum ama canım...'' dıyerek actı kapadı baktı.Ben hayatta o kadının evıne telefon bıle acmadan gelıp heryerlerı bır güzel acıp bakmaya cesaret edemem.Sonra ''ay ben cok oluyorum ama giyinme odana da bakabılırmıyım?'' demez mı? Ben de '' iç çamasırlarımız yenı yıkandı onları kaldırmamıstım kaldırayım bakın'' dedım.Kadın hıç kendını bozmuyor aaa tabıı beklerım dıyor ya... Bu içerideyken marangoz ''ben gelmek istemedım valla zorla getırttı '' dıyor ama ben ikisinide bır guzel pataklayıp kapı dısarı edıcek haldeyım.
Başkası olsa hıç takmaz belki ama ben tüm gün kadına sinir oldum durdum.

Saturday, July 22, 2006

SİNİR KÜPÜYÜM,SİNİR!

Beni sevmeyen benim de sevmediğim bir ''çift'' bizim oturdugumuz site de dibimizde ki blok da kiralık daire bakıyorlarmış dün akşam.Büyük ihtimalle bizim burada evimiz oldugunu bilmiyorlar.Ben dün onları görmedim zaten.Kocişş görmüş akşam biz otoparkdayken.Moralim bozulmasın diye bana söylememiş.Bu insanlarla cok komik ve garip şekil de hayatımız sürekli çakışıyor biryerlerde.Sinir oluyorum ya... Biri buna dur desin artıkkkkkkkkk....!!!!!! Umarım kiralamamışlardır o daireyi.

Wednesday, July 19, 2006

ANNEMİN DOĞUMGÜNÜ

blog layouts Dün anneciğimin doğum günüydü. 51 yaşında artık.Karadeniz turuna gitmişti teyzelerimle dün geldiler dogumgününe yetişti yani.Ben hediye olarak yüzük aldım.Her kadın gibi anneciğim de takılara bayılır.Karadeniz de oldugu 1 hafta boyunca onu cok özledim.İnsan aynı şehir de yasamaya alışınca cok zor gelıyor ayrılık.Akşam annemlerdeydik.Yemek yedik,annem kardeşimin aldığı dogum günü pastasının mumlarını söndürdü dilek diledi.





blog layouts ANNECİM SENİ ÇOK SEVİYORUM!
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN !!!!

Sunday, July 16, 2006

:(

Saturday, July 15, 2006

TATİL GELDİ HOŞ GELDİ

Bilgisayarımız bozuktu uzun bir süredir kullanamıyorduk.Tatil güzel geçiyor.Geç kalkıyorum ama hiç sevmiyorum gec kalkmayı günü kacırıyorum gibi geliyor.Annem Doğu Karadeniz Turuna gitti.Ben otobüsü sevmediğim için gitmedim.Ayrıca niyeyse Karadeniz hiç ilgimi çekmiyor.Denize gidiyoruz sürekli.Bazen babamla bazen arkadaşlarla gidiyorum.Vichy nin güneş kremleri gercekten işe yarıyorlar.Vücudumun bir kısmına sürememişim kremi oralar kıpkırmızı istakoz gibi diğer yerler ise normal bır renkte.Yamalı eşek gibi dolaşıyorum.Umarım kalıcı olmazlar. :))
Buralar çooookkkkk sıcak!!! Allahtan balkonumuz serin oluyor aksamları.Her haftasonu bir düğüne gidiyoruz.Geçen sene herkes bizim düğüne geldiği için kimseyi kırmamak lazım.
Görümcecimler geldi.Takılıyoruz onlarlada.
''Latife Hanım '' ı okuyorum. İpek Çalışlar ın kitabı.Atatürk ve Latife hanımla ilgili çok ilginç bilgiler var.Fotograflar da hoş !!!!

Monday, July 03, 2006

L'ultimo Bacio (Son Öpücük)

Bu filmi az önce kanal-d de birkez daha izledim ve yine ''evet ya cok gerceeeekkk...'' diye bitirdim.1-2 yıl önce sinema da izlemiştim ve cok begenmıstım.2 yıla yakın bır İtalyanca öğrenme deneyimimden sonra bu dıle ve ülkeye ilgim daha da artmıstı.Filmi ilk izlediğimde italyanca izlemiştim cok hosuma gitmişti.Türkçe izlemekte iyiydi yinede.Bu filmden de anlıyoruz ki herkes ilişkileri aşağı-yukarı aynı yasıyor ,aynı tepkılerı verıyor hangı yasta hangı durumda olursa olsun.Senaryosu cok hoş,replikler cok gercekçi,oyuncuların durumlara verdıklerı tepkıler süper!!! Giovanna Mezzogiorno adlı basrol oyuncusu bayan muhteşem bir güzelliğe sahip.Özellikle gözleri muhteşem!!! Umarım onun gibi güzel bir kızım olur.
Filmin ilişkilere bakış açısı cok doğal.Sıkılma,sıkılmasanda sıkılmaktan korkma,yaşlanma korkusu,güvenme,güveninin kötüye kullanılması,kin,intikam isteği,büyümemeye çalışma,...etc.
Erkekleri ele alış şekli cok iyi.Hepimizin bildiği şeyler aslında.Kadının aldatıldıgını duydugu anda verdiği tepkiler süperrrrrr...!
En beğendiğim bölümü en son sahnesi.Bu sahne ''kadınlar ASLA unutmazlar'' sözünün gercekcılıgını ortaya koyuyor.İzlemeyenler için üzgünüm ama kadın adamı affetmiş ayaklarında ama aslında o da en sonda adamı baskasıyla aldatıyor. Ben de OH OLSUN !!! diyorum.Ben ne yazık ki cok kinciyim,cooooookkkkkk...!!!
http://http://www.kanald.com.tr/tv/haftaninfilmleri/sonopucuk.shtml Zaten cogunuz fılmı bılıyordur 2004 yapımı sanırım.İzlemeyenlerde mutlaka izlesin .


Name:
Location: medi.& agean sea :), Türkiye

Hiçbir resim ve yazı izinsiz kullanılamaz!

Powered by Blogger

adopt your own virtual pet!