Cursors

~denizbahcesi~

HOŞGELDİNİZ!!!! ~~~~~~~~~~~~~~ :)

Tuesday, June 27, 2006

EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ

25 HAZİRAN 2006 DA TAM 1 SENE OLDU EVLENELİ.
Nasıl geçti anlamadık??? Kocişşle 2003 de tanıştık.Ben o yıl okulu bitirip öğretmenliğe baslamıstım.8 aylık falan ögretmendim.Kalabalık bir arkadas grubumuz vardı.Sinemaya gittik.10-15 kişi falan. Kocişşi ilk orada gördüm.Bizimkilerin arkadasıymıs ama daha once bıze katılmamıs.Onu ilk gördüğümde aklımdan geceni cok net hatılıyorum. ''Ne kadar hoş ya... Dişleri ne kadar beyaz !!!'' :) Gercekten bunlar gecmıstı aklımdan. Chicago idi izlediğimiz filmin adı.
Sinemadan sonra aynı grupla pikniğe gittik,gece clublara gittik, baskabaska bırsuru yerlere bızde flörting durumlarında net bısıy yok.Ben birara sırf görüselim dıye ondan bır kıtap istemeye karar verdım.Böylece samımıyet ılerledi .
3 haziran 2003 de beraber olmaya basladık.O gün oturdugumuz yerde Kocişş cep tel.nu unuttu hatta aşkından :))) sonra o tel.den haber alamadık.Yıllar gectı evlendık.Evlilik ilginç bir kurum valla!!!!
Umarım AŞKIMIZ sonsuza dek sürer.
SENİ SEVİYORUUUUMMM KOCİŞŞŞŞŞ !! (meeeee..... :) )

Friday, June 23, 2006

YAZ GELDİ

Son 1 saattir üniversitede ki ev arkadasım Courtier la konusuyoruz telefonda.İkimizde de aycell olunca bedava ögretmen hattından konusuyoruz. O İzmir de yasıyor.Okuldan sonra ordan bırıyle evlendı.Canım ya... cok özledim.Courtierla 2,5 yıl yurtta 1,5 yıl ev de kaldık.Kaldıgımız yurtta devlet yurduydu iğreeeeençççç ötesi.8 kişi ufacıcık bir odada yasıyorduk ve sadece o ve ben sıgara içmiyorduk.Pislik,havasızlık,sigara kokusu!!!! Birkeresinde odada ki kızlardan bırı kullanılmıs pedını masanın üzerine bile bırakmıstı hayal edin pisliği yani!!!!!!!! (midenize verdiğim zarardan dolayı özür dilerim) Sürekli politik kavga cıkardı.Biz apolitikler arada kalırdık. Ama evimiz cok güzeldi.3 kız kalıyorduk.Diğeri simdi istanbul da calısıyor.Neyse Allahtan o günler gecti.İnsan geriye bakınca sadece güzel seyler aklında kalıyor.Bu da hafızanın bıze yaptıgı tatlı bir kıyak ;)
Hava inanılmaz derece de sıcak!!! Yaz geldiğine seviniyorum ama bu sıcaklar korkunc.Okula seminer için gidiyoruz.Yorucu degıl işte git-gel!
Festivalimiz var bu hafta.O yüzden konserler,sergiler,söylesiler,imza günlari var.Gelen sanatcılar pek benı acıcak türden degıller ama degısıklık oluyor yınede.
Nasıl oldu bımıyorum ama 1 kılo verdım. 49 oldum.Boyum 1,60 . Acaba 2 kilo daha verebılırmıyım???? Göbek tarafım birazcık indi.2 kilo daha versem belki dümdüz olur.Benim okulda cok seker bır ogretmen arkadas var. 1 ay da 10 kilo verdı. Ömrümde gördüğüm en hızlı kilo veren insan ve o kadar cok inceldi ki sanki kadının önden ve arkadan fazlalıklarını kesip almıslar gıbı. :))
Okulda ki bayan arkadaslar costu!!!! Aksam bayanbayana bır tekne kıralayalım buralarda ki adıyla ''Mehtap Turuna '' cıkalım dıyorlar.Beyler gelmeyecekmış,yemekli olucak,cocuk getırmek serbest :) Ben daha karar vermedim gidip-gitmemeye.

Friday, June 16, 2006

D A Y A K

Yakın bir kız arkadasım eşinden şiddet görüyor yanı dayak yiyor.Hem de önemsız seylerden.Cok üzülüyorum ona yardım edemedıgım ıcın.Adamı da gorsenız asla boyle bırsey yapamaz bu adam dersınız.Arkadasım adamı sevıyor ve adam hemen yaptıgından pişman oluyormus.Sanırım adam arkadasımın sevgısının farkında ve kız onu hıc bırakıp gıdemez sanıyor Kızın söyledıgıne göre özür diledıgı halde tekrar tekrar aynı seyı yapıyormus.Aslında hıc kımse vazgecılmez degıldır kız enınde sonunda cekıp gıder devam ederse ama herifın kafası buna dank etmıyor sanırım.Yardım edemedıgım ıcın, bır cozume ulastıramadıgım ıcın cok uzuluyorum.Herikisi de eğitimli insanalar,en acısıda bu zaten!!!!!!!!!
Bence ilk dayagı yedıgınde terk etmelıydı arkadasım o pis herifi ama dısarıdan söylemesı kolay tabııı!!! Aslında sunu ogrendım kı bır aldatanı bır de dayak atanı affetmeyeceksın su hayatta!Çünkü yine yapıyorlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, June 13, 2006

EVLENİLECEK KIZ ;)

Hala hastayım.Cumartesi kızlarla takıldım hastahasta.Gezme manyağı,her ortamdan sıkılma takıntılısıyımya hastayken bıle ev de duramıyorum.Aksamüstü denizbörtüböcegı yemeye gıttık Kocişşle.Aksam da Kocişşin bir arkadasıyla bulustuk,özlem giderdik kendısı zıra artık antalya da bır şantiye de calısıyor.Bu arkadasın annesı de ona evlenılecek kız arayısına gırmıs.1.secenek ögretmenlermıs!!!Zaten bana sureklı senın arkadasın var mı ögretmen dıyor okuldan ama ben merkezde calıstıgım ıcın bizim okulun yas ortalaması 50 :)
Pazar gunu OKS de görevlıydım.1 gıbı eve geldım.Kocişş kalkmıs bana kahvaltı hazırlamıs.Sonra 3 gazete okudum.Hasta oldugum ıcın denızede gıdemedık bu hafta.Oysa ne güzel plaj için 2 şezlong bır semsıye almıstık yenı.Şemsıye rengarenk,şezlongların bırı kırmızı bırı turuncu!!!!! cok şekerler :) Biz de buralarda ki tarihi bır sehrın kalıntılarını gezmeye gıttık.Ama cok gec gıtmısız karanlık olmamasına ragmen cok ıssızdı,dağında en tepesınde valla bızı kesseler kımsecıklerın haberı olmazdı.ben cok tırstım aynı Amerıkan genclık korku fılmlerınde kı gıbıydı.Ama o filmler de sürekli ormanda cadırda kalan ve ilk öldurulen sısman,silik,gozluklu oglan cocugu yoktu yerıne bız vardııııııııııkkkkkkkk!!!!Benim yüzümden cabuk döndük medenıyetın sıcak ve tanıdık kucagına!Ben turıstlerle dolu bır restaurant da tıkınıtken Kocişş de yanım da mac izliyordu.
Okulun son haftası!Ama bız ögretmenler 1 temmuza kadar yıne de okula gıdıyoruz bılmeyenlere seminer için ! Notlarıda gecen cuma teslım ettım yanı cok sıkıcı yapıcak iş yok!!! TATİL,TATİL,TATİL,... 4GÖZLE BEKLIYORUM GELMENİ :)

Saturday, June 10, 2006

HASTAYIM

2 gün önce akşam arkadaşlarla denize sıfır bir cafe de oturup laklak yaptık saatlerce.Hava serindi denizin de dibinde olunca iyice donduk.Ama konu konuyu actı kalkamadık.Ben orada şifayı bir güzel kaptım.Dün akşam da hasta olmama ragmen Kocişş halısaha macına gidince ben bir Kankiyle buluştum yine denizin dibinde bir cafe de,iyice dondum.Şimdi çok hastayım.Bu mevsimde nasıl becerdim hasta olmayı o da ayrı bır mevzu.Hasta olmama,hıç halim olmamasına ragmen biraz sonra kankinin biriyle bulusma planımız var.Ne yapayım ya ev de oturunca sıkıntı basıyor bana :(

Thursday, June 08, 2006

Yunan Adaları

Aklım da Ege de ki Yunan adaları var.Gemi turu.Ama emin değilim sıkılırmıyım acaba gemıde 6 gün???Ayrıca biz zaten denız-güneş-turizm olayının göbegındeyız.Sıradan mı gelir acaba?Sonucta bizim yasadıgımız gıbı yerler bu adalarda...!!!??!!Kusadasından kalkıyor gemi. Patmos,Rodos,Girit,Santorini,Pire,Mikanos.Batma tehlikesi var mı acaba?Titanic!!!!!!! :) Öfff pek cazip gelmadi ama bakalım Kocişş ne diyecek?Aranızda bu adaları gezen varsa bir zahmet aydınlatıversin !!!!

Saturday, June 03, 2006

HALISAHALARI KALDIRALIM!!!

Kocişş hafta da 2 kere halısaha ya futbol oynamaya gidiyor,bir konken grubu bulursam ben de hafta da iki gece konkene gidiceğim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Name:
Location: medi.& agean sea :), Türkiye

Hiçbir resim ve yazı izinsiz kullanılamaz!

Powered by Blogger

adopt your own virtual pet!