Cursors

~denizbahcesi~

HOŞGELDİNİZ!!!! ~~~~~~~~~~~~~~ :)

Saturday, April 29, 2006

İZMİRİM GELDİİİİİİ

İzmir dogumluyum.Ama oralı degılım.Üniversiteyi orada okudum.Akrabalarım oldugu için bebekliğimden beri sürekli gittim.Hayatta neredeyse her hayalim gercek oldu ama bir tek İzmir de yasama istegim olmadı niyeyse... Buradayken orayı oradayken burayı özlerdım eskıden.En iyisi yazın burası kışın İzmir! Mutlaka yılda 4-5 kere gıtmem gerek yoksa sıkıntı basıyor bana.
Yani yine ''izmirim'' geldi.En son 3 ay önce gitmiştim.Çoookkk özledim çookk!Arkadaslarımı,akrabalarımı,herseyını...! Aslında yakın ama otobuse dayanamıyooommm,Kocişş in de sürekli vakti yok,arabayla tek basıma yolculugada cesaret edemıyom,ucakda yok cok yakın dıye aslında coookk da yakın degıl koymalılar bence ya... :)))))
Gelecek haftasonu gitcegiz herhalde!Bugun Kocişş yıne Bodruma gitti,aksam işallah gelicek.Ben de gidebilecektim bu sefer ama yağmurluymus o yuzden gıtmedım.Burası güneşli ama denize henüz giremiyoruz !!!

Wednesday, April 26, 2006

ERİK







BAYILIRIM ERİĞE!!
ÇIKMALARINI 4GÖZLE BEKLİYORDUM ZATEN,ÇIKTILAR RAHATLADIM :))

Tuesday, April 25, 2006

WEEKEND

Kocişş yine iş için Bodruma gitti gecen cuma.Dün aksam geldi. O yokken arkadaslarla gezdım bolbol.Ama yıne de özledim onu...!
23 Nisan kutlamasında sunucu oldugum için pazar günüm yorucu gecti.Müdür bey ve diğer arkadaslar tebrik ettiler programın sonunda. :) Aksam da yerel tv kanallarında cıktım,meşhur oldum rahatladım :))) Pazar günü tek basıma ''Vahşi Doğa '' adlı çizgi filme gittim.Çok begendım.Severim ben çizgi filmlerı hep gıderım de.Sonra annem ve babamla dısarıda yemek yedik.Aksam onlarda kaldım.
Dün kuafördeydik annemle.Kaportayı düzelttik,paraları bayıldık geldik.
Çookk bunaldım.Tatile ihtiyacım var hem de çok!Gitmelıyım buralardan birkac gunlugunede olsa....
Haftasonu hem kuzenimin eşinin hem de yakın bir arkadaşımın bebekleri oldu.Kuzenimin ki kız,zaten 5 yasında bır ogulları vardı.Çok şanslılar!Arkadaşımın ki de erkek oldu!!! Arkadaşım benden 2 hafta sonra evl endi Myspace layoutsve ilk gece de bu işi başararak hemen hamile kaldı ve şimdi o bir anne!!! Kendileri istedi böyle olmasını, olduda. Onlarda şanslı valla :) Ben pek düşenemiyorum böyle şeyleri ne zaman büyüyecem ben yaaa :) .
Myspace layouts Her ikiside sezeryanla doğurdular.Umarım benım de öyle olur.Normal doğum beni çok korkutuyor.( tırsık bir tip oldugumu daha önce belirtmiştim )
Kuzenimin bebeği benim gittiğim spor merkezinin özel hastanesinde oldu.Cumartesi sabahı spora gittiğim de bebiş dogalı daha 1 saat olmustu.Ben de cıktım yukarı ve bebişi gördüm.Çookk şeker bir kızdı.Arkadaşimla da telefon da görüştük.Onunkine de gidecegim yakında.Umarım bizim de hazır olup istediğimiz zaman sağlıklı bir bebeğimiz olur.(Ben kız istiyorum :) ama tabii ilk önce sağlıklı olması önemli)






Thursday, April 20, 2006

ÇALIŞMAK YA DA ÇALIŞMAMAK ???

1995 den beri çalışıyorum.Tabii 95 den 2002 ye kadar bunu okulla beraber götürdüm.İstediğim pahalı seylerı alabılmek,çevre olusturmak,iş deneyimi edinmek,yabancı dilimi kullanmak... gibi şeylerdi calışmamın nedenleri.Üniversite de ''palyaçoluk'' bile yaptım.Çok eğlenceliydi ve bir öğrenci için parası çok iyiydi.Hatırlıyorum da bir keresinde palyaçoluktan kazandıgım parayla ''Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü? ''adlı tiyatro oyununa gıtmıstım.(Demet Akbag ve ekibinin)
Üniversiteyi bitirip,memurluk sınavını kazandım ve öğretmen oldum.Yine rehat duramadım ve ekstra olarak dil kursunda calısmaya basladım.Öğretmen olduktan sonra 1,5-2 seneye yakın haftada 7 gün calıstım.Hem de günde kacar saat!!!!!!
Gecen hazıran da evlendım.İlk kez bu yaz kı iş teklifini kabul edemedım.Çünkü balayımızla çakışıyordu.Bu yaz yıllardan beri ilk kez ''dinlendiğimi'' hissettim.
Çalışmak mı hayatını yasamak mı?Artık karar verdim.Kendımı o kadar cok yormayacagım.Zaten ya yaslandım ya da vucudum artık o kadar calısmayı kaldırmıyor.Azıcık bır sey yapsam cooookkk yoruluyorum.Süreklı yorgunum canım hıç bırsey yapmak istemiyor.Okul da hergun 6 saat dersım var.Haftada 2-3 gun dersı olanlara cok özenıyorum.Kendılerıne daha cok zaman ayırıyorlar dıye.Belki ilerde zengın olurum da bende 2-3 gun gıderım okula ya da az ders alırım kım bılır ;)
Öğretmenliği kolay bırsey sanıp ''siz de yoruluyorum demeyın artık ...'' dıyenler var bır de!!!! Çocuklar resmen ınsanın enerjısını yutan yaratıklar!!!!! Ebeveynlerın cogu tatıl bıtsede cocuklar okula gıdınce kafamızı dınlesek derler.Biz ne yapalım???Sürekli gürültü !!!! Okuldan cıkınca kulaklarımın ıcının acıdıgını hıssedıyorum bazen.Asla yüksek sesle bırsey ızlemek dınlemek hatta dınlenene kadar hıcbırsey dınlemek ıstemıyorum.Belirli sure kımseye laf anlatmak sorusuna cevap vermek ıstemıyorum.Çocukları genclerı cok severım ama kotu ve dayanılmaz yanları da mevcut.Meslegın tatmını ,gerıdonusumu cok az!!!!Aynı seyı anlatırsın,anlatırsın
,...... ve senı sürekli yanındakıyle konustugu için dinlememiş olan defalarca ''dinle cocugum'' dıye uyardıgın öğrenci kalkar ve ''öğretmenim şimdi burda neden gone kulladıkta go kullanmadık der mesela !!!!!!!!!!!!!!!!! Ya da ödevi 3-4 kere ne oldugunu anlatırsın,tahtaya yazarsın ama biri kalkar ''hocam sayfa 4 ün hepsi mi yapılcaktı?? '' dıye 1000,000. kez sorar. Tabii ki en guzellerinden biride yazılı da bır öğrencının 100 almasıdır.Anlattıkların,yorgunlukların bosa gıtmemıstır.Minikler çiçek getirirler.Öğretmenim sizi cok seviyorum derler.Kaç bankacıya müşterisi ''seni çok seviyorum'' demiştir ki ... :)) Ya da dil kursundan eski bır öğrencin ''hocam yabancı dılım sayesınde buldum yenı işimi'' der sevinirsin.Öğretmenlerın cok tatılı var derler ya o tatil olmasa bütün öğretmenler ortada delirmiş şekilde dolaşırdı.Bilmiş uzmanlar ona göre koymuslar tatılı ;P
Çalışmalı ama kararında!Benim gibi para kazanacam diye kendını parcalamamalı.
Kendıne de zaman ayırmalı,hayata bir kere geliyoruz öyle deği mi?

Wednesday, April 19, 2006

NEŞEEEEYLE DOLUYOOR İNSAN (!)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına müdür bey sunucu olarak beni sectı.Pek memnun değilim , kasıcı bir durum!!!! Prova da bile öldüm yorgunluktan!!! Bizim okulda böyle işleri kimse almak istemez.Gençlere kakalamaya çalışırlar.Bu sefer müdürümü kırmayayım dedim bakalım!!!Müdürümüz bu sene geldi.Adaletli bir insana benziyor.Sürtüşmemeye çalısıyorum.
Bu aralar yapılacak o kadar cok iş var ki... cok yogunum cok!! cok yoruluyorum aynı zamanda ve yapılcak seyler hıc bıtmıyor!!! Şu yaz tatılı bir gelse!!!!!!
İstanbula J-Lo geliyomus heralde.Bir yolunu bulsam da ucup gidiversem.Çok severim kendılerını cok :)

Sunday, April 16, 2006

:( ÖFFFFFFFF.....!!!!


ÇOOOK BUNALDIM!!!

Wednesday, April 12, 2006

SOYADINIZ LÜTFEN???

Evlendikten sonra kendi soyadımla beraber eşimin soyadını da kullanıyorum.Bu calıştığım okulda ki bazı orta yaşlı erkek öğretmenler tarafından garip algılanıyor.Onlar ''her ikiside bir erkeğin soyadı,ha babanın ki ha kocanınki ...'' zihniyetindeler.Oysa neden herşeyi böyle garip algılıyorlar,konunun bir erkeğin soyadını tasımak olmadıgını bunun benım için önemsiz oldugunu,benim tek amacımın dogdugumdan beri benimle olan 25 yıldır beni ben yapan adımı degiştirmek istememem oldugunu anlamıyorlar.Niçin illaki ismiyle ün yapmış kişilerin buna hakkı oldugu toplumun bazı kesımlerınce dusunuluyor ki... ''ne yani sahneye mi cıkıyorsun...'' gibi (!!??!!) Ben hem kendi ismimi bırakmak istemiyorum hemde eşim için önemli olan onun soyadını!!!!!!Bu yüzden bundan birkac ay önce tasarlanan yasa kesınlesırse ben zor anlar yasayacagım.Çünkü o yasaya göre ya kendı soyadını ya eşininkini kullanıyorsun.Benim şimdi yaptıgım ve hosuma giden 2 soyadıda tasıma olayı kaldırılıyor.Kocişş bana bu konuda karışmasada zor olur karar vermek herhalde.Neden herkesin hayatına karısıyorlar ki...Kim neyi isterse kullansın.
Erkeklerin çoğu empatiye sahip değil olsalardı biz kadınları her konuda olacağı gibi bu konudada çok iyi anlarlardı.Allahtan Kocişş o tiplere pek benzemiyor.

Monday, April 10, 2006

DAHİ RESSAM AQUA









İşte ünlü ressam Aqua'nın milyonlarca dolar değerinde ki son şaheseri... ! Dahi sanatçı bu eserin de ingilizce öğrettiği ilkokul 5.sınıflardan esinlenmiş.Aqua bu eseri için şöyle bir yorum da bulunuyor; ''çocuk olmak gibisi var mı???? '' :)

Sunday, April 09, 2006

SOBELENDİM

Age35 sobelemiş onu mu kırıcam anlatıyorum işte...
EN BEGENDIGINIZ HUYUNUZ: sempatik ve sıcak kanlı olmam
EN BEGENMEDIGINIZ HUYUNUZ: Sinirli olmam
EN BEGENDIGINIZ YERINIZ: Ellerim
HİÇ BEGENMEDIGINIZ YERINIZ: Göbeğim :P
ÇANTADA MUTLAKA OLMALI: Cüzdan,telefon,ayna,para
ÇANTADA ASLA BULUNMAZ: Anahtarlar
ARABANIZIN MARKASI: Fiat brava
HAYALİNİZDE Kİ ARABA: Bir adet jeep
EN SEVDIGINIZ YEMEK: Sarımsaklı karides(jumbo)
EN SEVMEDİĞİNİZ YEMEK:İşkembe böğğğğğğğ......!
EN SEVDİĞİNİZ HAYVAN: Tavşan
En KORKTUGUNUZ HAYVAN:Coookk var hangıbırını sayayım !!??
KULLANDIGINIZ PARFÜM: DKNY BE DELICIOUS
KULLANDIGINIZ CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ: Sıradan seyler vıchy,Roc,L'oreal...etc nın temızleme köpükleri ,toniklerı,nemlendırıcılerı
HERGÜN MUTLAKA YAPTIKLARINIZ: Kocişşiii milyon kere öperim,lenslerımı takarım,süt içerim.
HERGÜN YAPMAYI İHMAL EDERSİNİZ: Evi toplamak :P
KARANLIKTAN KORKARMISINIZ: Ç oğu kez evet
KORKUTMAYI SEVERMİSİNİZ? Hayır
GİYİM TARZINIZ: Okulda mecburen gıydıgım öğretmen kıyafetlerınden nefret edıyorum yasıma uygun acık kapalı farketmez rahat trendy seylersevıyooooorrruuumm!
ASLA GİYMEM: Asla asla demem :P
CEP TEL: NOKİA 7210 galıba nosundan emın dııılım
BİLGİSAYAR: Kendısı Kocişşşe ait ve LG mi ne galıba????
KARSI CINSDE ARADIGIN ÖZELLİK:Dürüstlük,temizlik,güven,yakısıklılık,para
HOŞLANDIGINZ TİP: Kocişşşşş
EN BEGENDIGINZ OYUNCU: Bir diiilllkii bircok :)
BENZETILDIGINZ OYUNCU:Biz ilkokuldayken ''hayat agacı'' dizisi vardı.Orada sarısın SAM dıye bı kız vardı bızım sınıftan kızlar benı benzetırdı bence hıc benzemıyozzz
FİLM CEVIRMEK İSTEDİĞİNİZ ÜNLÜ: YOK
TUTTUGUNUZ TAKIM: FENERBAHCE
HANGI DALDA SPORCU OLMAK İSTERDİNİZ: Futbolcu
EN BÜYÜK HAYALİNİZ: Sonsuza dek mutlu olmak
GERCEKLESTIRDIGINIZ HAYAL: Beyaz atlı prens Kocişşşii buldum ve bır meslek sahıbı oldum
ASLA YAPMAM DEDIGINZ CILGINLIK:HIÇBIR CILGINLIK YAPMAM COK KORKAGIM
Kimler sobelenmedı bılmıyorum cunku cok gec yazdım .agecime35ciğimede thanks....

Saturday, April 08, 2006

ORTAYA KARIŞIK

Bilgisayarımız sürekli bozuluyor ve düzeliyor.Bu yüzden çok sık yazamadım.Ama artık düzeldi gibi.Bukadar sık bozulacağını tahmin etmiyorum.
Günlerim yorucu geçiyor.Öğretmen oldugum için dört gözle yaz tatilini bekliyorum.Ama daha çoookkkk var,çoookkk.....! Yarın İzmirden halam gelicek.Onu ''ağırlama'' çalışmaları sürüyor.Biraz sonra spora gidecegim.Öğleden sonra çalıştığım okulun geleneksel ''pilav günü'' var.Hiç hoşlanmıyorum ama mecbur gitmek gerekiyor.Görev görevdir cumartesi olsa bile memuriyette :)
Dün akşam CINE-5 de ''Başka Yerde Yok'' programını izledim.Banu Alkan vardı.Gerçekten çok zekice konuşuyordu.Şaşırdım.Demek ki gercekten kendısının de söyledıgı gıbı yasadıkları,davranışları hepsi''format'' gereğiymiş.Ama en son canlı yayında yediği tokat gerçekmiş.Nefret ediyorum şiddet kullanan erkeklerden.
Müfettişlerin geldiği haberini aldık.Teftiş hazırlıklarımız son hızla sürüyor !!!!!
Bu aralar çok sinirliyim gezegenlerin etkisimidir yoksa banim psikopatlıgımdan mı bilemiyorum.Ayrıca o kadar tembel oldum ki anlatamam....Hiçbirşey yapasım gelmiyor hiçbirşey.Depresyondamıyım acep????
Bu hafta eşimin bağlı olduğu mühendisler odasının yemek davetine katıldık.Bir ilkokul arkadasımın da eşi aynı mühendislik dalından dolayısıyla onlarda vardı.İyiki vardılar zaten yoksa yaş ortalaması çok yüksek oldugundan bayılabılırdım.Ama yine de eğlenceliydi.Tek şey hariç;garsonun bizi şampanyayla yıkaması !!!!!!Mühendislik erkek ağırlıklı bir meslek ya eğlenme şekilleri de garip bu erkeklerin,herkes bir parcada olsun ıslanınca mutlumesut oldular :) Ertesi gün işe gidecektim nasıl uykum geldi.Ama benim Kocişş de aynı gün yönetim kuruluna seçildiği için erkende kalkamadık.Zaten burada ki mühendislerin %95 i kendi işine sahip patronlar.Benim gibi erken kalk işe git dertleri olmadığı için gece bitmek bilmedi.Bizim odanın baglı oldugu Denizli Odasının Başkanı çok şeker emekli profösör bir bey vardı.Onunla sohpet ettik.23 nisan da belki bu odanın işlerinden dolayı Kocişş Ankaraya toplantıya gıdecek ve beni de göturecek.Hiç 23 nisan da Ankaraya gitmemiştim çok merak ediyorum.
Bu ay için de İzmire (2.memleketim) gitme ihtimali var umarım olur.İzmirimi,arkadaşlarımı,kuzenleri cok özledim cok !!!!!

Monday, April 03, 2006

BAHAR GELDİ !

Bahar geldi!Bu ne dmek yaz geliyooooorrrr demek!!!!Ben ağustos dogumlu denız,güneş,yaz cocuguyum!Bütün sene yazın gelmesi için yasarım gıbı dıyebılırım.Allaha şükür ki yazın cok uzun sürdüğü bir memlekete sahibim.Biz buralarda ekim sonu hala işten cıkıp yüzüp eve öyle gidebiliyoruz.
YAZIN YAPMAYA BAYILDIGIM ŞEYLER ;
1)Kocişşle yüzmek,dalmak,denizin altından kabuk cıkarma yarışı yapmak,denizde onun omuzlarına çıkıp atlamak,sırtına binip onun beni denizde gezdirmesine izin vermek (sanki o yunusmus gibi ;) )
2) ''HELP'' Restauranta gitmek.Orada deniz börtüböceği yemek hemde onların devasa tabaklarında!Yine HELP de cheesecake yemek,Kocişşle oradan güneşin batışını izlemek
3)Çin yemeği yemek!Çünkü bizim buralarda çin yemeği yapan yerler sadece yazın açık!!!! En çok da karides krakeri yemek.Eve çuvalla almanın hayalini kurmak!!!!
4)İtalyan yemeği yemek.Özellikle sarımsaklı ekmek ve Bianco e nero !!!
5)Gece kumsalda oturmak!
6)Gece yüzmek!!!! (tırsarak)
7)Arkadaslarımızın bize kalmaya gelmesi,beraber kudurmak!
8) Balkon sefası!kimin balkonundan daha güzel deniz görünüyor dedikodusu yapıp hep en iyi bizim ki demek
9) mangal
10)Sezonun başlaması,şehrin aşııırıııı derecede çoookkkk kalabalıklaşması,bütün dükkanların açılması
11)Tatil olması,okula gitmemek,öğğrencilerden öğğğğ gelmemesi aksine onları azcıcık özlemek
12)''öğretmen kıyafetleri''giymemek ne istersen onu giymek,tüm gün bikiniyle dolaşmak
13)Kocişşe güneş kremi masajı yaptırmak
14)Tekneyle açılmak tüm gün gelmemek,istakoza dönmek !
15)Yaz konserleri
16) Kocişşin yıllık izni ve baska yerlere tatile gitmek !!!!
17)Kumdan kale yapmak
18)Denizde bananaya binmek,düşüp tekrar çıkmak
19)Erken kalkmamak
20) EceSaray otelin açık büfelerine katılmak,özellikle deniz ürünleri acık büfesi oldugu gün ''paella'' yemek patlayana dek ! Sonra paellanın içindeki deniz kabuklarının içini yiyip kabukları evdeki akvaryuma atmak :P
21) 20 Ağustos DOĞUMGÜNÜM ün gelmesi
ve daha çoooookkkk şey!!!!!!!!
Bizim buralara yaz geliyor ya sizin oralara ? :)))


Name:
Location: medi.& agean sea :), Türkiye

Hiçbir resim ve yazı izinsiz kullanılamaz!

Powered by Blogger

adopt your own virtual pet!