Cursors

~denizbahcesi~

HOŞGELDİNİZ!!!! ~~~~~~~~~~~~~~ :)

Wednesday, March 29, 2006

TUTULDU TUTULDU GÜNEŞ TUTULDU !!

MySpace Layouts Güneş Tutulmasının en iyi izlenebildiği yer olan Antalya'ya olan yakınlığımızdan herhalde neredeyse burası da kapkaranlık oldu.Ama çok sürmedi 1-2 dakika! 11 Ağustos 1999 da ki son tutulma da ben İzmir de üniversitenin yaz okulundaydım.1.sınıf yeni bitmişti ve ben 1 ders için yaz okuluna gitmiştim.(ah gençliğim ah...) Hoca dersden çıkartmıştı hepimizi izleyelim diye tutulmayı.Kampüs de elimizde özel tutulma gözlükleri koşturupdurmuş en iyi görünen yeri aramıştık.Sonra yine yaz okulu devam ederken 17 ağustos depremi olmuş ben ve arkadaslar depremden çoookkk uzakta ,İzmir de, gece 3 de depremin sarsıntısıyla uyanmıstık.Ne kadar büyük bir alanı kapsayan bir felaketti o...!Tv yi acmıstık hemen ve heryerin yerle bir oldugunu görünce şok olmuştuk.Allah bir daha ASLA hiçkimseye böyle büyük felaketler yasatmasın!!!!
Dün Blondy le kuaföre gittik.Ben saclarımı kestirdim o fön cektirdi.Çok güzel olduk.Dünle ilgili kötü olayı acemi bir yeniyetme cocugun tırtır motoruyla bizim arabayı sıyırarak duvara carpmasıydı.Tıfıl aklısıra araba süren bayanları ürkütücek son hız motorla bize dogru aniden gelmeye basladı.Ben son anda aynadan gördüm ve durdum.Bu arkadas da böylece duvara tossssladı! Durmasaydım benim tarafımdan arabanın içine girecekti.Allaha şükür onun tırtır motorunun yamulup cezasını bulması dısında zarar gören olmadı!
Dün aksam ''Kelebek Etkisi''ni izledik tv de.Adını cok duymustum.Hosuma gitti.Çok ilginç bir film!Ama gerildim tırsık bir insan olarak acıcık !
Bugün karmancorman bir gün!!!!Sabah okula gittim.2 saat ders anlattım.Deneme sınavı var dedıler ve inainılmaz bir sekilde bana gözetmenlik yazılmamıstı.YUPİİ diyerek okuldan uzaklastım.Eve gittim giyindim.Ev de su elektrik kesik.Spor salonuna gittimmyspace layout.1,5 saat orada kalıp annemlere gectim.Spor salonun da duşlar cok temız ama hoslanmıyorum orada duş almaktan.Orada dus aldım,yemek yedim,birlikte tutulmayı izledik, ''öğretmen'' elbiselerimi :) yanımda getirmiştim giyindim okulda ki toplantıya gittim.Oradan eve geldim.Şimdi size evden bildiriyorum :P Burdan teyzeme gitmem lazım.Oradan da aksam kayınvalideme aksam yemegıne gidecegiz !!myspace layout!Kocişş oradan halı sahaya gidecek.(umarım animasyonda ki hallere :) düşmez Kocişş! bacagına tekme falan yiyor çok üzülüyorum) Ben de arkadaslarla görüsebilirim ama kesin değil! SEE YOU !

Sunday, March 26, 2006

KAHPE FELEK YAPTIN BANA KELEK :(

MySpace Layouts Winny The Pooh karakterleri bebişken :)

Şimdi size anlatacaklarım çok salakca gelebılır ama ne yapayım

ben böyleyim.2 gün önce daha önce bahsettiğim hamile cocukluk arkadasım Japan aradı.Kızı olucak .İsmine karar verdiklerini söyledi.Söylediği isim Kocişşle benim 3 yıldır kızımız olursa ''kesin ''koyacagız diye herkese anlatıp durdugumuz isim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Japanla biz hem bebeklik arkadaşıyız hem de sülalerimiz kanki! Acaba bizden mi esinlendi yoksa gercekten dediği gibi annesi mi önerdi hangisi gercek bilmiyorum.Tek bildiğim ben çok üzüldüm.Bir de bana ''ilk doğuran koyar kızım '' demez mi??????Sonra da ''kesin degil baska seylerde olabilir ''dedi. Belki size çok saçma geliyor benim üzülmem ama anlatmam mümkün değil niye nasıl üzüldüğümü!Sanki ben çocuğu doğurmuşum da elimden almışlar gibi

:((

Saturday, March 25, 2006

6.HİSSİNİZ KUVVETLİ Mİ?


Dün benim canavar öğrenciler verdiğim alıştırmaları en cabuk ve en dogru yapan olmak için ugrasırken benim aklıma 3 yıl önce kanserden vefat eden eski bir ögrencim geldi.Çok küçüktü 12-13 yaslarnda cok üzülmüştüm.2-3 tenefüs sonra o çocugun ailesi okula pasta dagıttı.Çünkü o gün öğrencimin ölüm yıldönümüymüş.Tüylerim diken diken oldu.Canım acaba bizlere kendını mı hatırlatmak istemişti???
Daha önce ki postlarımda bahsettiğim vefat aden Tezcan amca da öldüğü gece bende onu rüyam da görmüştüm,ertesi gün öldüğünü ögrendıgımde de tüylerm diken diken olmustu.Böyle yazıyorum ama aslında hıc hosuma giden seyler degıl bunlar.Çoğu kezbasıma geliyor böyle seyler.İyi seyler oldugu zaman hos bırseyde kötü seylerde insan üzülüyor :(

Thursday, March 23, 2006

BÜYÜYÜNCE YÖNETİCİ OLUCAM

Bugün okulumuza Ankara dan cok önemli Milli Eğitim Bakanlığı üst düzey yöneticileri geldi.Karsılama töreni yapıldı.Okulun en genç öğretmeni olarak herzaman ki gibi ''çicek sunma'' görevi bana verildi.Kişiyi daha önceden tanımadıgım için bocaladım hangısıne verecegıme Allahtan dogru kişiye vermişim şöförüne falan değil :) Müdürümüzün de sesi kısılmış şansına bugün adamlarla konusmaya calısırken cok zorlandı.Çok iyi kalpli,anlayışlı,adaletli bir müdürümüz var.Onunla calışmak kolay oluyor. Ankaradan gelen kişiye cok özendım.Çok bilgili gözüküyordu.Üniversitede ki hocalarımı hatırlattı bana!!!Prof. zaten kendisi aynı zamanda. Büyüyünce ben Milli Eğitim de yönetici olmaya karar verdim. :))))) Ama okul müdürü degill!!! :)

Monday, March 20, 2006

ASTROLOJİ

Cumartesi sabahın köründe spora gittik.Dün den tam dinlenemediğim için cok zorlandım.Nerdeyse bütün gün evdeydim.Birara Migrosa gittim.Aksam misafirim vardı.
Pazar eski bir arkadasım ve onun nişanlısıyla beraber güneşin tadını çıkardık.Arkadasımın basından 3 -4 ay süren bir evlilik gecmıstı gecen sene umarım bu sefer mutlu olur.Nişanlısı olan kızı da ben ondan önceden tanıyordum kader-kısmet işte!Onların düğün hazırlıklarından konustuk bolbol!Ben o zamanları atlattıgıma cok memnunum valla!!!!Onlardan ayrılıp kocişşle sinemaya gittik.Jim Carrey nin bir filmi,komikti!!! Film den sonra evde MEN IN BLACK 2 yi izledik kanal-d deydi.Biraz midem bulandı uzaylılardan ööğğğ... ama begendım! Sonra ben herzaman ki gibi uyukladım eşim tv izlemeye devam etti.Ben uyandım uyuyamadım eşim uyudu.Eşimi rahatsız ettim uyansın diye falanfilan.Sonra da sabah zor kalktım.Şu koltukta sızma alışkanlığımı HEMEN bırakmalıyım!!!!!!!!!!!!!
Daha önce ki yazılarda bahsettiğim sevgılısı tarafından ''test'' edılen kanki varya benim bilmem kacıncı kez yıne ayrıldılar.Benim kanki BASAK burcu.İşin garip tarafı elele dergisinin bu ay ki sayısın da astrolog N.Su Karakuş bu konudan bahsetmiş ve tam isabet bilmiş.
Ben astroloji ye falan ilgi duyarım.Ama bu kadar birebir kankiciğimin yasadıgı olayın gerceklesmesi cok garıp ! Başarılı bir dergi ve astrolog yani sizin anlayacagınız !http://www.sukarakus.com Su hanımın sitesinde, ki o da kısmi blogger gibi birsey, Baglantılar bölümünde ''tıklayın stress atın '' diye bir yer var cok ilginç !Ben stress atmaktan çok sersemledim :))) ama eğlendim de,deneyimlerinizi paylaşınız lütfeeeennn !

Thursday, March 16, 2006

GÜNEŞİ ÖZLEMİŞİM



Dün hava güneşliydi.Bugün de idare eder!!! Dün okulda dersim bittikten sonra çocukluk arkadasım aradı (ayrıca o da meslektasımdır ) illa buradaki tenis tesislerinin acılısına gidelim diye...O davetliydi.Kıramadım,kalktık gittik.Hava da güzelya ortam iyiydi.Tesiste cafe kısmı dışında güzeldi.Belediye baskanımız ki kendisi son derece sportiftir tenis oynadı bizde alkışladık.Kokoş kokoş bayanlar takmış kocaman güneş gözlüklerini popo büyütüyorlardı.Bende dogum günümde eşimin hediyesi olan eşek kadar Ferre gözlüklerimle onlardan geri kalmadım,popo büyütmeyede iştirak ettik yormadık kendimizi :)) Bu benim gözlükleri ben cok seviyordum.Gecenlerde magazin programın da aynısını bir S.SAYAN da bir de Kibariyede gördüm ,biraz soğudum!!! :PSonra eşmle buluştuk dısarda birseyler yedık.Ordan Özsüt e gittik tatlı yedik.Eve geldik .Ben A.Avrupa Yakasını ve Gümüş ü aynı anda izlemeye calıştım.Eşim de halı saha ya futbol oynamaya gitti.ÇÇÇoookkk spor manyagı bir eşe sahibim.İzin versem haftada 2 gece oynayacak ama ben 1 geceye bıle bazen sinir oluyorum.Zaman zaman bende gidiyorum izlemeye.Birde nerdeyse herhafta biryerlerini sakatlıyor yaralıyor yıne vazgecmıyor.Onları izlerken cok gülüyorum.Sanki benim öğrencıler top oynuyor.ottan b...tan seylere tartısıyorlar.Oynayın işte kardeş kardeş yok olmaz!!!!Hoş,benim ki sakin yapılıdır da pek olay cıkarmıyor.Neyse Gümüş dizisinde Gümüş bilmemkacıncı kez Mehmeti terk etmeye kalktı.tabiii yıne yapamayacak!!!!Bulmussun yakısıklı ,zengın,aşık cocugu otursana,adamın yalısı bılem var.Amaaan sacmalıyor bu dızılerde bazen :))))
Bugün okuldan cıktım Migrosa gittim.Aksam eşimin kuzeni,eşi,kayınvalidemler gelıcektı.Gazeteden gördüğüm kolay bırsey pısırdım.Portakallı Papaz Yahnisi.Eh fena olmadı.Ortalıgı topladım,yemek zaten uzuzn sürdü,temizlik yaptım,kendım yıkandım derken saat ooooo kac oldu.3 de okuldan cıktım onlar gelene kadar hıc oturmadım.Arada eski postta yazdıgım erkek arkadası tarafından test edılen kankim aradı.BİNGO!Yine ayrılmıslar.Bukacıncı!Kızı test ede,ede,ede yıllar gectı bır turlu arkadadasım bu adamın testınden gecemedı.Ay bu sefer barısmasa barı....Onunla konustuk oldukca uzun süre!Arkadas terapimi yaptım.
Sonra geldiler kahve yap(hiç sevmem ayakta ocagın basında bır orta bır sekerlı bır sade cesıtcesıt ugrass)cay pasta servısı yap muhabbet et saat geceyarısını buldu.Eşimin kuzenlerı sekerdır.Bebek beklıyorlar ve buzden 2 hafta sonra evlenmıslerdı.Cok hızlılar.Ban cok uzak gelıyor bebek ama belli olmaz tabii.Umarım istedigimiz zaman sorunsuz olur.AMİN!!!!
(Resim 2 tane oldu nıye bılmem idare edi artık canım sizde ''acemi blogger'' var burda )

Tuesday, March 14, 2006

YAĞ YAĞ YAĞMUUURR ...

Yağmur yağıyor yağıyor ve hala yağıyooorrr.Haberlerden öğrendiğime göre çamur,toz ve benzerleri yagıcakmış gökten.Çölden geliyorlarmış.Küçükken yine böyle çölden kum geldiğinde korkardım.Gökyüzü sararırdı.Ben de kıyamet geldi falan sanardım.Küçükken de tırsıktım şimdide pek farkım yok.Yağmur yağarken sürekli uyumak istiyorum.O şıkırşıkır yagsın biz eşimle uyuyalım.İşlerimize gitmemize gerek kalmasın.Çünkü o gün tatil olsun.Kar yagınca nasıl oluyorsa bız akdenızlılere de ''yagmur tatili'' gelsin.Ama öyle Edirnede ki gibi sel falan olmasın aman Allah korusun!!!İzmirde ki üniversite yıllarımdan bu yana hiç aralıksız bu kadar uzun süre yagmur yagdıgını görmemiştim.İnsan bunalıma giriyor ama ya......!!!!
Feraye Kaya dan hamileymiş!!!! Ah bu erkekler yok mu ah !!!!
Sinan Özen reklamlarda İ.Mansızla futbol oynayan kızı klibinde oynatcakmıs.Reklamda görmüş coookk begenmiş paraya kıymış getirtmiş teeee bilmem nerden!! Ah bu erkeler ah.....!!!
Benim bir kankinin sevgilisi var.Adam evlilikten kaca kaca kaca... yakında bir dünya rekoruna imza atıcak.Neymiş hazır degılmiş,neymiş benim kankıyı test edıyormus ideal eşmi diye hem de ne kadar uzun süredir !bitmedi gitti o test,....!!!! Ah bu erkeler ah !
Bugün okula gittim.Öğlen eşimle buluşup yemek yedik alışveriş yaptık.Okuldan sonra amelıyat olan bir öğretmen arkadasa gittik gecmiş olsuna.Kadıncagızın bogazını kesmısler yazık!Dr si M.Ali Erbil'in kızkardesiymiş.Çok tatlı bır bayanmış,bekarmış,boyu coookk uzunmus,cok iyi drymiş.Ben sıkı bır magazıncı olarak M.Alinın kızkardesi oldugunu bıle bılmıyordum,öğrenmiş oldum ordan eksik kalmadım.Sonra arabayla arkadasları ve müdürümüzün eşini evlerine bıraktım.Yağmurla trafikde cosmuşşş sormayın,büyük şehirlerden gelen arkadaslar trafik sorunu yok diyorlar.heryer yakın fakan ama burası gecen yılmı neydı trafıkde en cok arabanın kayıtlı oldugu yermı ne secılmıstı.yollar buyuksehır yolları gıbı genıs degıl bulvar falan yok tabii.Hele bırde sezon acıldıktan sonra nasıl bır karısıklık oluyor sormayın!!! Neyse eve vardım.Yemek falanfilan kociş geldi.Arkadaslarla dısarı cıkalım mı olduk sonra durduk :) halimiz yok hiç!Yemekten sonra bende güç kalmıyor zaten sızıp kalıyorum yaslı amcalar gibi!!! Yaz bir gelse ,ahh ahhh....
(Konudan konuya atladıgım için özüürrr sayın bloggers but what can ı do?it's me ! :) )

Monday, March 13, 2006

wınny the pooh yu coook severim cok :)saint st patrick's day 2006

saint st patrick's day 2006

ÖRTMENİİİMMM; Öhöööööööö !

Cumartesi sabahı spora gittik benim Blondyle.Çok eğlendik.Ben birara eşyalarımızı kilitlediğimiz dolabın anahtarını kaybettim.Bütün salon hepberaber aradık bulamadık.Sonra ben çöp kovasının arkasında buldum.Herkese rezil oldum.Çünkü koydum diye hatırladıgım yer orası degıldı. :P Yakınlarda birgün aynı yere cilt bakımına gideceğim,bakalım nasıl olucak??*Cilt bakımında hafiiff elektrik verilerek yapılan birseyler varya hiç yaptırmadım.Çok korkutucu geliyor.Ordaki kız da diyor ki:Ama bu göz kapaklarınızdaki kasların kuvvetlenmesini saglıyor!!!!! Benim zaten göz kapaklarım gevsektir,ilerde kesin sarkacaklar.Spordan geldim.Bir paket (250gr) M&M's çikolatanın çeyregini yedim.100 gr mı 520 kalori mi neymiş zaten gitti benim sporda yaktıgım kaloriler!!!!!!
Cumartesi öğleden sonra görümcemin yasadıgı diyara gıtmek için yola cıktık.Yolda Köycegiz civarlarında durduk yemek için.Orada cookk ünlü denilen OSMAN AYDIN ın yernde yedik.Adamın mekanı ÇETİN ALTAN ın burası hakkında köşesinde yazdıgı makalelerin çercevelenmiş halleriyle dolu!!!!! Ç.Altanın yanlış bılmıyorsam oralarda bır evı var bazen gıdıp kalıyormus eşiyle .Bu yüzden burayı bılıyor herhalde.Mekan tam bır salaş yol lokantası,yemekler bana göre eh işte,kayınvalıdem pek begenmedi.
O aksam yagmur camur demeden vardık görümcemin evine.Eşim bolbol yeğeniyle oynadı fala filan.Ben yolculuktan nefret ederim.Kısa-uzun farketmez.Uçağa bır nebze katlanabılıyorum.Aşaga bakıyorum bolbol,yiyorum içiyorum, havayolu dergılerını okuyorum,...etc Ama o da 1 saaten sonra bayıyor.Neyse yanı vardıgımızda cok yorulmustum.
Ertesi günde yegen bizi uyandırdı.Kahvaltı ettik.Dısarı cıktık alışveriş yaptık.Benim beyaz MANGO cüzdan eskimiş ve gri renk olmuştu.Ben de ordan bir beyaz BENETTON cüzdan aldım.Çok mutlu oldum.Ben böyle alışveriş yapınca bir mutlu olurum sormayın!!!!Heralde tüm kadınlar öyledir !!??!! Dönüşte yol üstünde bır tanıdıdga ugradık yol iyice uzadı.Ben iyice yoruldum.Eve 21:30 gibi vardık.Degişiklik oldu ama yorulduk.
Bogazım agrıyor.Tipik öğretmen hastalığı faranjit benden uzak olsuuunnnn!!!!!!!! Bu sene grip aşısı yaptırdım rahat ettim.Öğrencilerden sürekli hastalık kapıyordum ve ağır geciyordu.Tam iyileşiyorsun cocugun bırı Öööörrttmenim ÖHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ diye üstüne öksürüyor,hapsırıyor,seni öpmek istiyor kıramıyorsun ya da 40+1 bır sınıfta oturuyoruz ve nefesten gecıyor.Ses kısıklıgı da sürekli mevcuttu. Allaha şükür bu sene kısılmadı!!!!

Saturday, March 11, 2006

ÖFKE KONTROLÜ

Ben insanları kırmaktan çekinirim.Kimse üzülsün istemem.Kimseyle kavga etmekten hoşlanmam.Çok sinirlenince ağlarım, sonrada güçsüz göründüm diye sinir olurum.(ama okulda cocuklara sinirlenip hiç aglamadım.) Herkes mutlu olsun,her istediğini elde etsin isterim.İçime fesat duygular düştüğünde kendime cok kızarım.Bunlara ragmen yakınlarıma sinirlendim mi asla kendimi tutamam.Ciyakciyak bagırırım (öğrencierde dahil buna) tüm sinirimi kusarım.Çoookk uzun süre kimse beni sakinleştiremez.Kendim de sinirimi azaltmaya calısırım ama içimde ki volkan büyür,büyür,büyür... Olaydan azıcık sonra hemen pişman olurum.Ama çoookkk pişman... Neden kendime yakınlarada uzaklara oldugu gıbı sabırlı olamıyorum merak ederim.
Bazı yönlerimi KESİNLİKLE değiştirmek istiyorum.Öfke kontrolüyle ilgili bir film vardı.Jack Nic. oynuyordu galiba.İşte o tam benim ihtiyacım olan şey ! Aslan burcu olmamın sinirim de büyük payı oldugunu düşünüyorum.Acaba ne kadar dogru???

Friday, March 10, 2006

st patrick's day 2006

THANKSGODITSFRIDAY

Bir hafta daha bitti.5 iş günü herzamanki gibi ''hocaammm lakap takıyooorrr bana !!!,silgimi aldı örrtmenim, yaa arkadan tekme atıyoorrr,bana şişko dedi bana dörtgöz dediy...etc 'le gecti gitti.Tabii arada azıcık da ingilizce öğrettim ne kadar aldılarsa artık.Mesleğimi seviyorum.Ama bazen neden daha az sinirlenilerek yapılcak bir meslek secmedim diye üzülüyorum.Sınıflar kalabalık.Okuldan cıkınca ASLA gürültülü ortamlarda bulunmak istemiyorum.Çocugum olunca ne yapıcam bılmıyorum.Sevince katlanıyorsundur herhalde !!??!!
Yarın görümceciğimin yasadıgı buraya yakın baska bır diyara kayınvaldemlerle falan gidiyoruz.Görümcem anlayıslı,modern,seker biridir.Aksam gidicegiz o yüzden gündüz spora falanfilan bırsuru yere gıdıcegım.
Okulumuza genc bır brans öğretmeni geldi.Benım okulum merkez oldugundan yas ortalaması oldukca yüksek bır okul.4 yıldır kendımden oldukca buyuklerle yasıyorum en küçük benim.İlginç bir deneyim :) Üniversiteyi bu yöndende cok özlüyorum.Heryer genc cıvılcıvıl ne güzel günlerdi aahahh!!!
Bizim bilgisayarın tedavisi sürdüğü için uzzuunn uuzzuunn yazamıyorum.Tez zaman da gelcek umarım.Baska bılgısayarlarda yazmak zor oluyor rahat yazamıyorum.

Thursday, March 09, 2006

Okuldayım ve nöbetçiyim.Dolayısıyla cok yorgunum.Aksam kayınvalıdeme yemege gıdecegız.Yemek yapmayacagım için çookkk mutluyum !!!!!!!
Dün unutmusum: Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun !!!!!!!

Wednesday, March 08, 2006

GELDİ GELDİ :)

Dün uzuuunn bir post yazdım uctu gitti bilgisayarım bozulup durdugu için bunu da kendı bılgısayarımdan yazmıyorum zaten.Kociş geldi :) Haftasonu cumartesi sabahın köründe hastanede check-up yaptırıyordum.Çocukluk arkadaşım Blondy de yanımdaydı.Çünkü ikimizde spor salonuna baslıyoruz ve check-up gerekli.Aç karnına birsürü test yaptırdık.En kötüsü ''topless'' hemsirelerin önüne yattıp vücudumuza mandallar taktırarak çekilen kalp bilmemnesiydi.Ben daha önce de sporsalonuna defelarca gitmiştim.Ama ilk kez aletli denen olaya gırıyorum.Kas yapıp,yaslanınca sarkmayacak kol altı derisi hedefim:))) Bakalım ne kadar sürecek azmim !!!
Pazar günü sehır dısında yasayıp haftasonu ıçın buraya gelen baska bır cocukluk arkadasım Japan ve esi sabah bıze geldıler.Japan Ebru Şallı formunda bır hamıle.Ben 50 kiloyum.Hamıleyken benden daha zayıf gorunuyor düşünün yaniii :) Bize bir lamba getırmısler salonumuza!Onlar gıttı bız esımle yemege gittik denızkenarı güneşlik biryere.Sonra bowling oynadık.En sonda sinemaya Bir Geysanın Anılarına gittik.Film cok kötü degildi.Ama kocişş %40 da uyudu filmin.Ben geysaları daha elegant ortamlarda yasarlar sanıyordum.Bunlarsa sefıllerı oynuyorlar yazık valla :P Ayrıca basrol oyuncusunu cook guzel bulmadım.Evdeki ondan nefret eden dıger olgun geysa ondan daha hostu.
Aliye dizisini izlemem.Çünkü ilerlemiyor.Aliye sürekli ortalarda ''Siiinnnaaaaannnn ...!! ''' diye bagırarak kosturuyor.Bayık!!!! Haberlerde dizinin oyuncusunu &evli yönetmenle arabada görünce düşündüğüm tek sey:''Bütün Erkekler Aynı'' oldu.Kesinlikle erkeklerle bız saftrık kadınların beyınlerı farklı calısıyor.Buna ragmen milyarlarca yıldır beraber yasamaya calısıyoruz.Yönetmenin karısının havaalanındaki görüntülerine cok üzüldüm.Hiçkimse bu hale düşmeye layık degil!!!!!

Friday, March 03, 2006

ÖSSSLEEEDİİİMMM!!!!

Kocişş hala Bodrumdan gelemedi.Yolda.Umarım birdaha gitmez.Ösleeeddiiimmm !!!

TEZCAN AMCA+TEYZEM :(

4 hafta önce teyzem vefaat etmişti.Bugün de bir aile dostumuz Tezcan amca vefaat etti.Kanserdi.Teyzemin acısı gecmeden bır de o... Okuldaydım duydugum da o kadar cok sıktım ki kendimi ağlamamak için...Kanser olmayı asla haketmeyecek bır insandı.Kimse haketmiyor aslında kanser olmayı ama o cok iyiydi.Birde o kadar cok ugrastı ,hastanede süründü ki...En son gecen hafta tahliller iyi cıkmıs dediler ama teyzem gıbı anıden öldü.Gece o öldüğü saatlerde ben onunla ve hastalığıyla ilgili abuksabuk bır rüya görüyordum.İlginç degil mi? Bu kadar çaba karsılığı yasaması gerekirdi.

Thursday, March 02, 2006

BEN VE KOCİŞŞŞ


Bugün benden 2hafta sonra evlenmıs ama hemen hamıle kalma secenegını secen arkadasımla bulustum.Tam 16 kilo almış.Çok zayıf hamıle kaldıgı için cok belli degıl 16 kılo,ama yıne de yük ya... O cok mutlumesut bense hala laylaylom yapılcak cok işim var cocuktan önce durumundayım.Mesleki deformasyon mu desem ((ing.öğret.yizya cocukları cok sevip yinede okuldan gürültüden şişmiş kafayla gelip evdekine dayanamamaktan korkma )) arkadasım da öğretmen diyemem. 30 dan önce mutlaka doğurmak istiyorum ama daha var!!!
Ayyyyyyyyy !!!! Kac dakıkadır ugrasıyorum bır beceremedım resım koymayı ok dıyor koymuyor heralde ben bıryerde bırsey yapıyorum ama BAŞARACAĞIM KARARLIYIM !!:)
Tabii biri yol gösterse hayır demem lüüütttfeenn :)
BAŞARDIM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ.!!!!!!!!!! Ne demişler azimle ... yen duvar delermiş :)))
Bu fotografta kocişle evleneli 2 sanıye olmuş koçiş sevinçle beni öpüyor,ilerde basına gelceklerden habersiz :))) Görüldüğü gibi kociş çukulata renklidir.Bende süt beyaz!!!!Fotografın köşesinden bana dogru uzanan elde nikah şahitliğimi yapan kız kardeşimin eli, duvagımı düzeltmeye calışıyor.Sacımda kuaförümün ben tırnaklarımla ilgilenirken silikon tabancasıyla ben farketmeden sacıma yapıstırdıgı taslar görülüyor.Çıkarmaya calıstım ama ıslanmadan cıkmadılar !!!!!

KOCİŞŞ

Kociş iş için Bodruma gitti.Ben yalnızım yani.Bilgisayardan anlamayan bırı olarak blog actım neyımeyse...Hiçbirsey yapamıyorum.Bir resim bile ekleyemedım.Sol taraftaki özgecmişler falan asagı kaydı nıyeyse ugrastım duzeltemedım.Birara kendıkendıne düzeldi.Blog acılmıyordu gunduzde öfffff Tanıdıgım kimseninde blogu yok ki yardım alayım.!!!???! H E L P !!!!!!!!!!
Bu arada burclara falan meraklıyım.Susan Millerın hep cıkar tahminleri onu okuyorum bır yandan da http://www.astrologyzone.com


Name:
Location: medi.& agean sea :), Türkiye

Hiçbir resim ve yazı izinsiz kullanılamaz!

Powered by Blogger

adopt your own virtual pet!